• Rodičovský príspevok do Rodičovskej rady

          • Vážení rodičia, prosíme Vás o uhradenie rodičovského príspevku na školský rok 2023/2024.

            Poplatok za RODINU je 20

            Číslo účtu IBAN: SK44 1100 0000 0029 2488 3877

            Do poznámky Vás prosíme uviesť MENO A PRIEZVISKO dieťaťa (detí) a TRIEDU ktorú navštevuje. Tento údaj je nutné uvádzať.

            Poplatok je potrebné uhradiť do 30.11.2023.

            Za Vaše príspevky ďakujeme.

          • Účelové cvičenie OŽaZ

          • Žiaci našej školy v spolupráci hasičov a červeného kríža dňa 22.09.2023 absolvovali účelové cvičenie OŽaZ v oblastiach zdravotnej prípravy, protipožiarnej ochrany, dopravnej výchovy, športovej prípravy, strelbe so vzduchovky, orientácie v teréne. OŽaZ cieľavedome pôsobí na fyzické, psychické, intelektuálne vlastnosti žiakov. OŽaZ prispieva k lepšiemu rozhľadu žiakov a rozvíjaniu schopností, ktoré sú potrebné pre žiaka nielen v čase vzdelávania, ale taktiež budú prínosom v budúcom zamestnaní a bežnom živote.

          • Zbierka Biela pastelka

          • Dňa 22. 9. 2023 (piatok) sa na našej škole a v obci uskutoční verejná celoslovenská zbierka na pomoc ľuďom so zrakovým postihnutím BIELA PASTELKA.

            Biela pastelka je verejná zbierka, ktorá aj vďaka vašej pomoci zlepšuje životy tých, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii. Cieľom zbierky je získanie finančných prostriedkov na podporu ľudí so zrakovým postihnutím. Výnos Bielej pastelky je každoročne použitý na poskytovanie sociálneho poradenstva a sociálnej rehabilitácie, teda na financovanie aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do bežného života. Biela pastelka patrí medzi 10 najväčších zbierok na Slovensku.

            Za akúkoľvek podporu vám ďakujeme.

            Viac informácii o zbierke BIELA PASTELKA nájdete na: https://bielapastelka.sk/

          • Promo akcia prvákov a trénerov z basketbalového klubu Patrioti Levice

          • Dňa 14.9.2023 sa uskutočnila na našej škole promo akcia s trénermi basketbalového klubu Patrioti Levice. Hravou formou si preverili vedomosti detí o basketbale, na zahriatie si zahrali rôzne naháňačky. Prostredníctvom rôznych aktivít a súťaží sa oboznámili so základmi basketbalu. Na záver motivovali deti aby sa prihlásili na basketbalový krúžok pod ich vedením.

          • E-shop otvorený

          • Dobrý deň všetkým!


            Aj tento rok máme pre Vás skvelú správu!


            Naša škola má vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia, o podobe ktorej rozhodli sami žiaci. Tento školský rok prichádza obohatená o nové produkty, nové farby a eko oblečenie. Všetky informácie i možnosti zľavy pri nákupe sa dozviete na webe e-shopu: https://www.kraloveskoly.cz/zsstarytekov/

             

            Objednávanie je už spustené a bude možné až do 26.9. Nasledujúci deň sa e-shop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Neváhajte preto, ak si chcete zadovážiť nový kúsok so školským logom!  

             

            (Môže sa stať, že ceny v e-shope sa zobrazia v CZK. V hornej lište e-shopu nastavíte EUR)

              
            S pozdravom a prianím krásneho dňa 

            vedenie školy